De grootste tafeltennisvereniging
van Schiedam en omstreken
De missie van tafeltennisvereniging Scyedam is om de hoogste teams op een zo hoog mogelijk landelijk niveau te laten functioneren én om het beste opleidingsinstituut van Nederland te worden. Dit vraagt om een intensief samenspel tussen talentvolle spelers, spelers met een voorbeeldfunctie, een gemotiveerde en gediplomeerde trainersstaf en medische en mentale begeleiders.

De activiteiten van de vereniging worden grotendeels gefinancierd uit de contributies. Om onze sportieve ambities te verwezenlijken is aanvullende financiering nodig in de vorm van sponsorgelden en donaties. Draagt u TTV Scyedam en de tafeltennissport een warm hart toe? Dat kan op verschillende manieren:

Word sponsor van Scyedam

Word Vriend van Scyedam

U kunt TTV Scyedam structureel ondersteunen door Vriend te worden. Er zijn drie varianten:

Bronzen Vrienden:

• U betaalt € 50,- per jaar
  • Uw naam wordt vermeld op een bord op een prominente plek in onze sportzaal
  • U wordt op de hoogte gehouden van het nieuws en de ontwikkelingen binnen de vereniging, waaronder een verantwoording van de besteding van de gelden

Zilveren Vrienden:

• U betaalt € 50,- per kwartaal
  • U ontvangt ieder jaar bij een passende gelegenheid een kleine attentie
  • U wordt tijdens de thuiswedstrijden van de landelijke teams ontvangen met een hapje en een drankje
  • U wordt ieder jaar uitgenodigd voor een masterclass met topspelers

Gouden Vrienden:

• U betaalt € 50,- per maand
  • U wordt ieder jaar uitgenodigd voor een masterclass met topspelers
  • U kunt kostenloos deelnemen aan evenementen, zoals de jaarlijkse seizoensafsluiting
  • U wordt ieder jaar uitgenodigd om een aansprekend evenement of wedstrijd te bezoeken. Dit bezoek wordt geheel verzorgd. Hierbij valt te denken aan een topwedstrijd in de Duitse eerste Bundesliga (bijvoorbeeld met Trinko Keen), een bezoek aan een internationaal evenement zoals de Europese Top 12, de EK, WK, of een interland.

De sponsorcommissie van TTV Scyedam bestaat uit:
  • Emie Dekker
  • Jeroen Bastiaansen
  • André Eerland
  • Jan Simons
  • Liesbeth Waterreus
Voor meer informatie over de mogelijkheden voor bedrijfs- of particuliere sponsoring kunt u een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Emie Dekker.

TTV Scyedam
Dr Kuyperlaan 4