naar boven
De grootste tafeltennisvereniging
van Schiedam en omstreken
Eerste herenteam nog zeker niet veilig voor degradatie

Zaterdag is het laatste thuisprogramma voor de hoogst spelende herenteams en de jeugdteams van Scyedam in de najaarscompetitie. Afgelopen zaterdag heeft het eerste herenteam met grote moeite met 5-5 gelijkgespeeld tegen de concurrent voor de vierde plaats, Pecos uit Oegstgeest. De voorsprong op dat team is drie punten gebleven en daarmee is degradatie nog zeker niet afgewend: de nummers 5 en 6 degraderen naar de tweede divisie.
Het tweede herenteam staat momenteel op de vijfde plaats, de verschillen zijn echter bijzonder klein. Met een overwinning zaterdag wordt tegenstander Woerden gepasseerd..

De jeugdteams beginnen zaterdag om 11.00 uur met hun thuiswedstrijden. De volgende wedstrijden staan op het programma:
Scyedam jeugd 1 - Avanti 2 uit Hazerswoude Dorp;
Scyedam jeugd 2 - DHC 1 uit Delft.

Het eerste jeugdteam staat ondanks een verrassende 6-4 overwinning afgelopen zaterdag tegen koploper Vriendenschaar met 33 punten op de zesde plaats in hun tweede klasse poule. De spelers van het team zijn Maayke Seijkens, Daniël Snoek en Ilian Westerholt. Tegenstander Avanti 2 staat met 38 punten op de vierde plaats. De uitwedstrijd eindigde in een 5-5 gelijkspel. In die wedstrijd kon Avanti maar 2 spelers opstellen. Daniël won zijn beide enkelspelen, Ilian en Maayke bleven met lege handen.
Het tweede jeugdteam staat met 56 punten nog aan kop in hun derde klasse poule. De voorsprong op ATTC-Evo-Repro 2 is met nog twee wedstrijden te spelen geslonken tot vier punten. Tegenstander DHC staat met 33 punten op een gedeelde derde plaats. De uitwedstrijd werd met 2-8 gewonnen door het team van Scyedam. In die wedstrijd won Kay Sels zijn drie enkelspelen, Mucahid Yardimsever en Rowan Schilder Spel wonnen allebei tweemaal. Fan Ye en Ke Ying Ye kwamen toen niet in actie.

De wedstrijden van de herenteams beginnen om 14.00 uur. De volgende wedstrijden staan op het programma:
Scyedam heren 1 - TOGB 1 uit Berkel en Rodenrijs;
Scyedam heren 2 - Woerden 1.

Het eerste herenteam bestaat uit de spelers Thomas Baart, Jeroen Bastiaansen, Martijn van der Heide en Nermin Smajic. Afgelopen zaterdag heeft het herenteam ternauwernood met 5 5 gelijk gespeeld tegen de concurrent voor de vierde plaats Pecos uit Oegstgeest. Met 33 punten is de voorsprong op Pecos daarmee drie punten gebleven. De uitwedstrijd tegen TOGB werd ruim met 8-2 verloren. In die wedstrijd won Nermin tweemaal, Jeroen en Thomas bleven met lege handen. Tegenstander TOGB staat met 60 punten ruim aan kop in de eerste divisie poule. De spelers van TOGB zijn Michel de Boer, Milo de Boer, Leroy Heemskerk, Adam Hmam en Ronald Vijverberg.

Het tweede herenteam bestaat uit Paul de Graaf, Kees de Koning, Stephan Pieters en Bart Platzbeecker. Afgelopen zaterdag werd een ruime 1-9 nederlaag geleden tegen Red Stars uit Venray. Daarmee is ons team met 34 punten gezakt naar de vijfde plaats in hun derde divisie poule. De achterstand op nummer vier Woerden is echter maar een punt. Dat betekent dat een overwinning nodig is om dat team te passeren. De uitwedstrijd tegen Woerden eindigde in een 5-5 gelijkspel. In die wedstrijd won Kees zijn drie enkelspelen, won Stephan eenmaal en bleef Paul zonder winstpartij. Het vijfde punt kwam uit het gewonnen dubbelspel. Het team uit Woerden bestaat uit Edwin Deisting, Erik Kloppers en Tim van der Leeden.

Onze teams kunnen uw steun goed gebruiken. We roepen u dan ook op onze teams op zaterdag te komen steunen in onze sportaccommodatie Scyedam, Dr. Kuyperlaan 4 in Schiedam.

Contact

TTV Scyedam
Dr Kuyperlaan 4
3118 RR Schiedam

010-4730101
info@ttvscyedam.nl