naar boven
De grootste tafeltennisvereniging
van Schiedam en omstreken
Zaterdag volledig programma voor teams Scyedam

Na een voorjaarscompetitie in 2020 die na vier ronden werd afgebroken door de uitbraak van de Corona pandemie, gaat naar het zich nu laat inzien eindelijk weer worden gestart met de tafeltenniscompetitie.
Aanstaande zaterdag spelen de hoogst spelende herenteams en de jeugdteams van Scyedam een thuiswedstrijd.

De jeugdteams beginnen zaterdag om 11.00 uur met hun thuiswedstrijden. De volgende wedstrijden staan op het programma:
Scyedam jeugd 1 - Vriendenschaar 3 uit Gouda;
Scyedam jeugd 2 - Vriendenschaar 4 uit Gouda;
Scyedam jeugd 3 - Rijnsoever 7 uit Katwijk.

In het eerste jeugdteam debuteert Sophie van der Does. Dit team komt uit in de eerste klasse en bestaat in de najaarscompetitie naast Sophie uit Kay Sels, Daniel Snoek en Mucahid Yardimsever. Het tweede jeugdteam is ingedeeld in de derde klasse en bestaat uit Seppe Dijkstra, Onder Kondu, Maayke Seijkens en Ilian Westerholt. In het derde team dat uitkomt in de pupillen duo competitie spelen komend seizoen Emir Ersoy, Nina de Jong en Steven de Jong.

De wedstrijden van de herenteams beginnen om 14.00 uur. De wedstrijd van ons eerste herenteam wordt echter op hun eigen verzoek ditmaal gespeeld om 18.00 uur.
De volgende wedstrijden staan op het programma:
Scyedam 1 - Scylla 1 uit Leiden;
Scyedam 2 - Kampenion 2 uit Kampen.

Het eerste herenteam van Scyedam bestaat uit Thomas Baart, Jeroen Bastiaansen, Martijn van der Heide en Nermin Smajic. De eerste divisie waarin dit team uitkomt bestaat dit najaar uit acht teams die elkaar eenmaal ontmoeten. Aansluitend volgt een promotie- en degradatiegroep waarin de returns worden gespeeld. De kampioen promoveert naar de eredivisie, de nummer twee speelt daarvoor een beslissingswedstrijd en de nummers 7 en 8 degraderen naar de tweede divisie. De wedstrijden in de eredivisie en eerste divisie bestaan uit 7 sets: 6 enkelspelen en een dubbelspel.
De spelers van tegenstander Scylla zijn Gerard Bakker, Thomas Benit, Joey Boekkooi, Thijs Langeveld, Esmee van Marwijk, Mads Oomen en Joost van Santen.

Het tweede herenteam komt door een keuzepromotie uit in de derde divisie. De spelers van het team zijn Paul de Graaf, Erik Kloppers, Kees de Koning, Stephan Pieters en Bart Platzbeecker.
Tegenstander Kampenion heeft al een wedstrijd vooruit gespeeld; tegen DTV ’84 uit Dalfsen werd een ruime 8-2 overwinning behaald. Het team uit Kampen bestaat uit Jordy ten Have, Robin Lieftink, Thomas Niemeijer en Ton Ringenier.

Onze teams kunnen uw steun goed gebruiken. We roepen u dan ook op onze teams op zaterdag te komen steunen in onze sportaccommodatie Scyedam, Dr. Kuyperlaan 4 in Schiedam.

Contact

TTV Scyedam
Dr Kuyperlaan 4
3118 RR Schiedam

010-4730101
info@ttvscyedam.nl