naar boven
De grootste tafeltennisvereniging
van Schiedam en omstreken
Aanstaande zaterdag staan wedstrijden op het programma in de voorjaarscompetitie voor de hoogst spelende herenteams en de jeugdteams van Scyedam. Het eerste herenteam en de drie jeugdteams spelen thuis en het tweede herenteam speelt uit. Het eerste herenteam staat na twee wedstrijden met 15 punten op de eerste plaats in de voorlopige tussenstand.

De jeugdteams beginnen zaterdag om 11.00 uur met hun thuiswedstrijden. De volgende wedstrijden staan op het programma:
Scyedam jeugd 1 - Taveri 1 uit Ridderkerk;
Scyedam jeugd 2 - Alexandria ’66 2 uit Rotterdam;
Scyedam jeugd 3 - SETT 1 uit Den Haag.

Het eerste jeugdteam bestaat in de voorjaarscompetitie uit Kay Sels, Daniel Snoek, Mucahid Yardimsever en Ilian Westerholt. De eerste twee wedstrijden werden gewonnen en met 15 punten staat het team gedeeld eerste met Smash KC in hun tweede klasse poule.
De spelers van het tweede jeugdteam zijn Djenna Abd-El Haliem, Maayke Seijkens en Muhammed Osman Solak. Met een gelijkspel en een ruime 2-8 overwinning staat het team met 13 punten op de derde plaats in hun derde klasse poule.
Het derde jeugdteam komt uit in de pupillen duo competitie en bestaat uit Vedat Bicer, Sara Hairlahovic, Tygo Speelmeyer, Fan Ye en Ke Ying Ye. Beide wedstrijden werden gewonnen en met 9 punten staat het team gedeeld eerste met ATTC Evo-Repro 6.

De wedstrijd van het eerste herenteam begint om 14.00 uur. De volgende wedstrijd staat op het programma:
Scyedam heren 1 - Hilversum 2.

Het eerste herenteam bestaat uit Thomas Baart, Jeroen Bastiaansen, Martijn van der Heide en Nermin Smajic. Het team komt uit in de eerste divisie B, waarin alleen de nummers een en twee zich handhaven, de overige vier degraderen. Deze voorjaarscompetitie is gestart met een 5-5 gelijkspel in de thuiswedstrijd tegen het sterke ttv. Maashorst en haalde afgelopen zaterdag flink uit met een maximale 0-10 winst in Utrecht tegen SVE. Met 15 punten staat het team op dit moment eerste.
Tegenstander Hilversum 2 heeft momenteel 9 punten en staat daarmee op de vijfde plaats, maar de verschillen zijn natuurlijk nog klein. De spelers zijn Gamal de Groot, Arnoud Meijer, Mick de Vette en Lars de Visser.

Onze teams kunnen uw steun goed gebruiken. We roepen u dan ook op onze teams op zaterdag te komen steunen in onze sportaccommodatie Scyedam, Dr. Kuyperlaan 4 in Schiedam.

Contact

TTV Scyedam
Dr Kuyperlaan 4
3118 RR Schiedam

010-4730101
info@ttvscyedam.nl